Street Fighter V bétateszt várható az egyik platformra

Van itt egy játék, amiről mostanában sokat nem beszélünk, holott már több mint egy éve megjelent PlayStation 4-re és PC-re. A Street Fighter V-ről van szó, ami időközben átlépett a „második szezonba”, és emiatt is a Capcom PC-n bétatesztelni fog valamit a jövő héten. Március huszonnyolcadikán este tízkor indul a teszt, és április harmadikán, este kilenc órakor fog véget érni.

A Capcom Unity-n közölték, hogy a Capcom Fighters Network (CFN), ami jóformán a Street Fighter V online módjaiért felel, alaposan át lesz szabva: a ragequitelőknek és a becsületesen játszóknak megkülönböztetett ikonjaik lesznek, a ranked és a casual meccsek töltési ideje levágásra kerülnek, a matchmaking gyorsabb lesz és nem fogja ugyanazt az ellenfelet egymás után többször bedobi, az országok zászlajainak hibája kijavításra került a lounge-ban, a profilunk sokkal több, részletesebb statisztikát fog tartalmazni, szóval többnyire olyan újítások érkeznek, amiknek talán hamarabb kellett volna bekerülniük a játékba.

Van még pár részlet: a tréning módban a beállítások elmentésre kerülnek, így legközelebb nem kell újra hangolnunk azt a kedvünkre (azért ez picit érdekes, hogy most jutott csak a Capcom eszébe…), bekerül egy interaktív idővonal a CFN-be, barátokat és tiltólistát is találunk, végül pedig a játék bemondója mond néhány statisztikát is rólunk.

Csakhogy ezzel kicsit elkéshettek a japánok. Talán ezzel melegítenek a Tekken 7 ellen, ami júniusban jön?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu