Dark Souls III: The Ringed City – launch traileren a finálé [VIDEO]

Itt a vége, fuss el véle a FromSoftware játékának.

A Dark Souls III második DLC-je, a The Ringed City azoknak lesz jó, akik PlayStation 4 Pro-val rendelkeznek, ugyanis a fejlesztők így egy évvel az alapjáték megjelenése után felpatchelték PS4 Pro-támogatással is az akció-RPG-t (ez az 1.11-es update-tel érkezik!), ami ezúttal a világ végére fog elvinni bennünket, és Hidetaka Miyazaki, a játék rendezője lezárja itt a történetet is.

Miközben a szokásos új terület, felszerelés, fegyverek, és ellenfelek bekerülnek a játékba a The Ringed City-vel, ezúttal a PvP-re is rágyúrt a FromSoftware, ugyanis több pálya is érkezik ehhez a lehetőséghez, és az összeset elérhetjük még úgy is, ha csak az egyik DLC van meg a kettő közül – ez azért egy becsületes lépés.

A The Ringed City DLC PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n is március huszonnyolcadikától válik elérhetővé. Addig íme egy frame rate elemzés a PlayStation 4 Pro-n futó játékból. A 60 FPS nem lehetetlen.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu