Viszlát, Battle.net és kösz a partikat!

Többet ezt a nevet nem látjuk viszont.

Ennek ellenére nagy eséllyel mindannyian Battle.net-nek fogjuk nevezni a Blizzard játékainak elindító programját, ami a minap esett át egy arcfelvarráson. Így a bal felső sarokban már nem a jó öreg Battle.net brandinget, hanem csak a Blizzard logóját látjuk. Ez a lépés már várható volt, hiszen még tavaly szeptemberben bejelentették, hogy ezt a brandet lassan ki fogják vezetni a köztudatból, hogy egyesítve, Blizzard névre hallgassanak a szolgáltatások, függetlenül attól, hogy Overwatchozunk, World of Warcraftozunk, vagy mondjuk Starcraftozunk. A cég egyszerűen nem látta értelmét annak, hogy külön identitása legyen ennek a szolgáltatásnak.

A Battle.net tehát 20 évet élt – először 1996 decemberében, a Diablo mellett bukkant fel chatelő és matchmaking szolgáltatásként. Kösz mindent, nem feledjük az emlékeket.

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu