Ezek a játékok várnak ránk az áprilisi PlayStation Plus kínálatban [VIDEO]

A Sony bejelentette, hogy mikre számíthatnak a PS Plus előfizetők.

Az egyik játékról korábban már beszámoltunk, hogy a „pakk” része lesz, úgyhogy a Drawn to Death a PlayStation 4-en már ismert a listáról. Ezzel szemben a többi cím már újdonságként hathat: a PlayStation 4 a Lovers in a Dangerous Spacetime-ot kapja, a PlayStation 3 az Alien Rage – Extended Edition-t és az Invizimals: The Lost Kingdomot kapja, míg a PlayStation Vita a 10 Second Ninját, illetve a Curses ‘n Chaost szerzi meg az áprilisi hónapra. Mindkettő Vitás cím cross-buy a PS4-gyel.

Az úgy kb. mindent elmond a kínálatról, hogy a bejelentő videó alatt az egyik legjobban értékelt komment ez: „Kérjük, adjatok nekünk jó játékokat!” A Drawn to Death az egyetlen, ami hosszabb távon érdekes lehet, bár ez is csak kb. 6 ezer forintba fog kerülni PS Plus nélkül, de azért az Alien Rage (CI Games) sem annyira gyenge alkotás.

A kínálat április negyedikén váltja le a márciusit.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu