Hivatalosan is bemutatásra került a Destiny 2 [VIDEO]

Ezúttal is minden pletyka igaznak bizonyult.

Kezdjük a legnagyobb csavarral: PC-re is meg fog jelenni a Destiny 2, így a tartalmakkal időzített exkluzivitást élvező PlayStation 4, illetve az Xbox One mellett az Activision, a kiadó egy újabb platformból igyekszik egy tonna pénzt kisajtolni a Bungie játékán keresztül, ahogy ez várható is volt.

Bár nem kaptunk még játékmenetes videót (azt majd csak május tizennyolcadikán, egy livestream során fogunk), egy filmszerű trailert, ami a „Gyűjtsd össze a katonákat” (Rally The Troops) címet kapta, igen. Ebből megtudtuk, hogy a Föld utolsó biztonságos városa is térdre kényszerült, és egy új gonosz hatalom, a Vörös Légió vette át az irányítást. A videóban két Vanguardot (a Föld-védő Guardianok, azaz Őrök főnökeit) látunk, ahogy megpróbálják összegyűjteni a seregüket a zászlajuk alá.

Természetesen több kiadásban is kapható lesz a Destiny 2. Az alapváltozat 60 dollár/euró (errefelé legalább 19 ezer forint) lesz, az Expansion Passzal 90 (azaz 28-29 ezer forint) lesz, a Digital Deluxe változat 100 dollár (30-31 ezer forint), míg a gyűjtői kiadás 250 dolláros (75 ezer forint) árcímkével kerül a boltokba szeptember nyolcadikán.

A gyűjtői csomag a steelbookos alapjáték és az Expansion Pass mellett egy hátizsákot is ad nappanelos USB-töltővel és beépített lámpával, ejtőernyő-zsinórral, naptakaróval, 15″-os laptop/tablet tartóval; továbbá egy Cabal-témájú gyűjtői dobozzal érkezik, ebben egy kiskönyvet kapunk a Cabalok történetéről, néhány gyűjtői képeslapot, illetve pár harci emblémát is láthatunk.

Egyről a kettőre ugrunk. Lesz béta is, ehhez csak elő kell rendelni a játékot.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)