Injustice 2: rossznak lenni jó! [VIDEO]

Ez a videó valamelyest várható volt, hiszen korábban a NetherRealm és a Warner egy „csajos” trailert már összeütött, így az, hogy ezúttal a rosszfiúkra koncentrálnak, nem is olyan meglepő. A videóban négy rosszfiút, illetve játékstílusaikat láthatjuk: Gorilla Grodd, Bane, Captain Cold és Scarecrow mutatja meg magát, kihasználva az első rész végén kirobbant káoszt, amit Superman okozott. (Ennek pedig még bőven lesz hatása a folytatásban is, tehát ajvé, folytatódik a DC-szappanopera!)

Most már közelítünk a játék megjelenéséhez, ugyanis az Injustice 2 – hacsak nem késik – május tizenhatodikán fog betoppanni a PlayStation 4/Xbox One párosra. Addig még biztosan láthatunk ehhez hasonló videókat – a múlt héten például Cheetah került a rivaldafénybe a „csajos” trailer mögül kilépve.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)