Bejelentették a WipEout Omega Collection megjelenési dátumát [VIDEO]

Nem csak Crash ugrik át a PS1-ről PlayStation 4-re.

Feisar. Mirage. Piranha. Auricom. Csak négy név, amik összefűződtek a történelem során a WipEout franchise-zal, ami az Omega Collection keretein belül három játékot, a 2048-at, a Fury-t és a HD-t fogja magával hozni 40 dolláros/eurós (~12-13 ezer forintos) áron. Hogy mikor is? Június hatodikán Észak-Amerikában és hetedikén Európában. 1080p PlayStation 4-en, 4K PlayStation 4 Pro-n, 60 FPS képfrissítéssel, teljesen újrakevert hangeffektekkel, huszonnyolc licenszelt zenével (The Prodigytól kezdve a Chemical Brothersen át a Swedish House Mafiáig), és kilenc játékmóddal. Érdekesség: a videó nem mondja el a megjelenési dátumot, a leírásban tüntette fel a PlayStation a YouTube-on – lol. Az előrendelőknek amúgy dinamikus téma is jár jutalomként.

A játék helyi, osztott képernyős multiplayert is tartalmazni fog (ebből tanulhatnának más fejlesztők is!), de online is maximum nyolcan versenyezhetünk az első helyért.

Na, június tehát a remasterek hónapja lesz: a hónap elején WipEout, a végén pedig Crash vár minket.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu