Megjelent a The Legend of Zelda: Breath of the Wild PS Vitára! [VIDEO]

Az élet néha csupa meglepetés és ezen a napsütéses április elsején igazi váratlan dolog történt! A Sony és a Nintendo eddig titokban tartott, közös megállapodása keretében egy olyan döntés született, amely a Nintendo és Sony rajongók szívét is egyaránt megmelengeti! Eddig azt hitted, hogy a Legend of Zelda egy olyan Nintendo franchise, amely sohasem láthat napvilágot Sony PlayStation konzolokon? Haha! Tévedtél, barátom!

Így van: a The Legend of Zelda: Breath of the Wild immár játszható PS Vitán és PlayStation Store-on és fizikálisan is egyaránt megvásárolható! Ahogy látjátok ezen a videón is, a játék irányítása tökéletes, és hab a tortán, hogy a PS Vita magasabb szintű grafikus képességeit is kihasználja!

De ez még mind semmi! Bár végig játszani ezt a verziót még semelyik rajongónak sem volt ideje, de már most olyan szóbeszédek terjengenek, hogy Ratchet a Ratchet & Clankból kilockolható karakter lesz, ha már egyszer végigtoltad a játékot!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu