Destiny 2: újabb szivárgások, ekkor érkezhetnek a kiegészítők?

Hiába lett a múlt héten bejelentve a Destiny 2 normálisan is, így is sikerült még többet kiszivárogtatni a Bungie ezúttal már PC-re is megjelenő játékából.

A GameStop egyik alkalmazottjának sikerült két képet lőnie két dokumentumról, amik nem éppen a nyilvánosságnak lettek szánva. Hogy csak az új dolgokat említsük, az első képről a lényeg: a GameStop egy Cayde-6 figurát ad limitált példányban a játék mellé, és ami ennél fontosabb, két kiegészítő készül a Destiny 2-höz, amihez megjelenési időszakot is csapott az Activision és a Bungie. Ezek új sztoriküldetéseket, kooperatív lehetőségeket, kompetitív multiplayert és új felszerelést/fegyvereket hoznak magukkal. Az első DLC a tél folyamán, a második pedig 2018 tavaszán érkezik, ami nem tűnik olyan sok időnek, látván a szeptember nyolcadikai PlayStation 4-es, Xbox One-os és PC-s megjelenést…

A második képről az önfényezésen túl csak annyit érdemes megemlítenünk, hogy a Bungie egy rendezvényt szervez, ahol a jövőbeli terveiket szeretnék majd megosztani.

Ha csak két kiegészítő lesz, vajon mennyi idő lesz, mire a 3. részt bejelentik?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu