Mass Effect: Andromeda: így fog fejlődni a Bioware játéka

Az ígéret szép szó, és a Bioware közölte is, hogy miként fognak nekiesni a két hete megjelent RPG-jüknek.

Kapásból a csütörtöki napon (április hatodikán) érkezik az 1.05 patch, ami a technikai stabilitáson kívül az alábbi dolgokkal bővíti/módosítja az élményt:

– Lehetőségünk lesz előre ugrani, amikor a galaxis térképén bolygók között utazunk

– Megnőnek az inventory-méretek

– Az emberek és az asari karakterek szemei javításra kerülnek

– A remnant kulcsok ára csökken, így könnyebben megvehetjük őket

– A lokalizációt kapott szinkronok szájmozgásai fejlődni fognak

– Ryder mozgása kijavításra kerül, amikor cikázva mozog

– A multiplayer matchmakingje és latenciája javulni fog

…további részletek a patch note-ban ().

A tavaszi hónapok során más dolgokat is megígért a Bioware, így a karakterlétrehozás során több opciónk lesz, a haj és az általános kinézet is javításra kerül a karakterek esetében, a jelenetek és azok animációi is újra lesznek faragva, Scott Ryder férfi romantikus jeleneteit fejlesztik, illetve a Hainly Abramsszal történő párbeszédekbe is bele fognak nyúlni a fejlesztők. A multiba az APEX küldetések mellett új pályák, fegyverek és karakterek is jönni fognak, és csütörtökön a Remnant-nyomozás első három új fejezete is meg fog jelenni.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu