Próbáld ki te is a Dawn of War III-at!

A Relic Entertainment és a SEGA kitárja az új Warhammer játék kapuit.

Lehetőségünk lesz a PC-re készülő Warhammer 40K: Dawn of War III kipróbálására mindenféle kötöttség nélkül – elég annyit tenni, hogy ide kattintunk, aztán regisztrálunk. A nyílt bétában egymás torkának eshetünk majd neki csapatainkkal, és mivel mind a három frakció (Space Marine, Eldar, Ork) elérhető lesz az április huszonegyedike este hét óra és huszonnegyedike este hét óra között futó nyílt bétateszt során, lesz mivel elütni az időnket, annyi már biztos.

Ha esetleg meg is tetszik a stratégiajáték, sokat nem is kell várnunk a megjelenésére, ugyanis a SEGA április huszonhetedikén már ki is fogja adni a Dawn of War III-at. Négy nap alatt lesz azért mit átélni a harcmezőkön…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu