Call of Duty: Marvel-szintben gondolkodik az Activision

MOZI HÍREK – Az Activision Blizzard nem fog csak egy-két filmmel megelégedni!

A The Guardiannak adott interjúban Stacey Sher és Nick van Dyk is megszólalt. Hogy kik is ők? Nos, az Activision Blizzard Studios két társelnöke. Van Dyk korábban a Disney-nél fontos szerepet játszott a Marvel és a Star Wars licenszek megszerzésében, Sher pedig egy halom film produceri posztját betöltötte és többek között Quentin Tarantinóval is együtt dolgozott már.

A terveik akár már 2018-ban is eredményeket mutathatnak fel. Lesz egy olyan film, ami a Black Opshoz hasonló érzésű lesz, de terveznek valamit a Modern Warfare-rel is, és akár egy keveréket is összerakhatnak a jövőben. (Azaz lehet egy Avengers-szintű crossover is…?) Van Dyk azt mondja, hogy minden egyes film hatalmas, Marvel-szintű munka lesz, és a céljuk között szerepel az, hogy a filmek univerzumai egymáshoz kötődjenek, így állandó témákat és easter eggeket garantálva ezzel a lépéssel.

Egy TV-sorozatban is gondolkodnak, ami a történelmi eseményeket dolgozhatja fel – így akár az első pár Call of Duty is „megelevenedhet”. Ja, és az Overwatch-csal kapcsolatban is törik a fejüket valamin…

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.