Warhammer 40K: Dawn of War III: tisztelgés az eredet előtt [VIDEO]

Le a kalappal a nyitófilm előtt!

De tényleg, a Warhammer 40K: Dawn of War III legújabb videója, ami a kampány nyitófilmje, oly módon tiszteleg az asztali RPG-eredete előtt, hogy jóformán egy stop-motion filmecskét kapunk pár figurával. Remek megoldás, hiszen a Games Workshop tényleg innen nyert teret… jár a taps annak, aki ezt az ötletet kivitelezte!

A Relic játékát ne feledjük, hogy egy nyílt béta során kipróbálhatjuk április huszonegyedike és huszonnegyedike között, ha itt regisztrálunk.

A SEGA a Dawn of War III-at április huszonhetedikén fogja megjelentetni PC-n. Ideje is volt, hiszen a második rész még 2009-ben (!) jelent meg a THQ kiadásában, ami kiadó ugye azóta csődöt jelentett – a nevet azóta a Nordic Gamesből lett THQ Nordic viszi tovább…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu