Microsoft: ha nem tetszik, amit vettünk…

A redmondi cég is behozott egy újítást a Windows 10-hez és az Xbox One-hoz.

A Microsoft Store végre olyan lehetőséggel is rendelkezik, ami már jó ideje elérhető például a Steam felületén: a pénzvisszatérítést hozták ugyanis be a „zöldek”. Ez az Insider dashboardról tudódott ki.

Annyi a dolgunk majd, hogy bejelentkezünk az account.microsoft.com oldalon, a Payment & billing alatt az Order History-t választjuk ki, majd a nem tetsző megvásárolt játék/appra bökve igényeljük a pénzvisszatérítést. Természetesen van egy pár korlátozás:

– A megvásárlást követő tizennégy napon belül igényelhetjük ezt és csak akkor, ha két óránál kevesebbet játszottunk az összes fiókunkon összesen a termékkel, amit ráadásul legalább egyszer le kell töltenünk és el kell indítanunk,

– DLC-ket, Season Passokat és add-onokat nem adhatunk vissza,

– A megjelenés után egy napot várnunk kell a pénzvisszatérítési folyamat elindítására,

– Bizonyos Windows 10-es appok esetében ez a lehetőség nem él,

– …és a Microsoftnak joga van letiltani a hozzáférést azoknál, akik túlzottan gyakran élnek a lehetőségükkel.

Úgyhogy ne dobáljunk vissza mindent, vagy a nagy zöld testvér észreveszi…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu