Guerrilla: fontos szerepe volt Aloy szinkronhangjának is [VIDEO]

Így igaz: nélküle más irányt vehetett volna több dolog is a Horizon Zero Dawn-ban.

Ezúttal a PlayStation egy érdekes videót hozott össze, ugyanis két fontos fejlesztő beszélgetett el egymással – a Guerrillás Hermen Hulstot a Naughty Dognál dolgozó Neil Druckmann kapta el egy kis párbeszéd erejéig. Hulst beismerte, hogy Ashly Burch, aki a Life is Strange-ben is alakított, nagy hatással volt Aloy-ra, aki így a fejlesztés kései szakaszában öltött végleges formát. John Gonzales (aki a játékban a fő író volt, most már narratív rendező) és Burch között jó dinamika volt, így gyorsan ment az oda-vissza folyamat közöttük a szinkronnal.

A kinézet mögött Hannah Hoekstra áll, aki szívesen kölcsönözte kinézetét a Guerrilla játékába, a mozgáskultúra mögött pedig a parkour színészek álltak, akik mozgását mocap technológiávl rögzítették.

Druckmann erre baráti módon kihívást állított fel saját maga és a Naughty Dog elé – szerinte a Horizon Zero Dawn grafikája az a szint, amit meg kellene ütniük a The Last Of Us Part II-vel. Ez a baráti versengés a Sony belsős fejlesztői között nem is rossz ötlet: így egymást tudják hajtani a jobb végeredmény érdekében…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu