Kiderítettük a Yakuza Kiwami megjelenésének dátumát [VIDEO]

A SEGA napra pontosan közölte, hogy az első, eredetileg PlayStation 2-re megjelent Yakuza remake, a Yakuza Kiwami mikor is fog a boltokba kerülni PlayStation 4-re.

1080p? 60 fps? Pipa mindkettő mellé. Újrarögzített japán hangsáv? Meglesz az is. Lemezes kiadás? Naná; a SEGA mintha újra bízna az amúgy korrekt, ám eközben picit niche, elvont franchise-ában – a Yakuza Kiwami augusztus huszonkilencedikétől már meg is vásárolható, bár az árazás egy picit fura: az amerikai 30 dollár euróban 35 lett, azaz mi megszívtuk és fizethetünk legalább 11 ezer forintot majd érte, miközben Amerikában kb. 9 ezerért a miénk lehetne… legalább az előrendelők és a korai vásárlók egy Steelbookkal többet is kapnak.

A SEGA elindított egy új weboldalt is, ahol a karakterek történetéről megtudhatunk pár részletet, illetve a tíz részes digitális képregény-sorozat első tagját is fellelhetjük, ha ide kattintunk.

Új jelenetek és Majima gyakoribb feltűnése is jellemzi a nyár végén érkező Yakuza Kiwamit. (Ezzel egy hét alatt három komolyabb játék: új Middle-Earth, új Uncharted és a Yakuza – és ez csak augusztus vége…)

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu