Elkészült a The Surge: így támogatja a PlayStation 4 Pro

A Deck 13 akció-RPG-je már sokszorosítás alatt áll.

A Focus Home Interactive által egy hónap múlva kiadásra kerülő The Surge már elő is rendelhető Steamen tíz százalékos kedvezménnyel (az előrendelői bónuszok, mint egy exoskeleton, egy titkokat felfedő implantátum és egy fizikai sebzést növelő implantátum szintén az ajánlat részei).

A „futurisztikus Lords of the Fallen” a PlayStation 4 Pro-n lehetővé fogja tenni, hogy a teljesítmény és a felbontás között válasszunk. Előbbi esetében 1080p-n fog futni a The Surge, de 60 FPS képfrissítéssel, míg az utóbbi opció dinamikusan 4K-ra húzza a játékot, ami cserébe 30 képkockával fut másodpercenként. Ez a frissítés egy első napi patch lesz, viszont a HDR-támogatás a megjelenés után, egy kicsivel később jön egy ingyenes update során.

A mellékküldetésektől függően 15-25 óra hosszt ígérő The Surge május tizenhatodikán érkezik PlayStation 4-re (1080p a „régi” modellen is), Xbox One-ra (itt 900p felbontáson) és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu