Hivatalosan is leleplezésre került a Star Wars Battlefront II [VIDEO]

Többek között már azt is tudjuk, mikor kerül a boltokba a single playerrel is erősítő új Battlefront.

Az endori csatától az Első Rend felemelkedéséig átélhetjük a történetet majd, hiszen az első rész egyik nagy hiányossága, a kampány pótlásra kerül – ebben Iden Versiót, az Inferno Squad (ez a galaktikus császárság speciális elit egysége lenne) parancsnokát irányítjuk. A csapat összeköti majd a Jedi visszatér filmet Az ébredő erővel, így három évtized eseményei fognak leforogni majd szemeink előtt PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n. Mind a három korszakból (előzmény trilógia, az eredeti hármas, illetve az „új éra”) láthatunk majd karaktereket, így megfér egymás mellett többek között Darth Maul, Yoda, Kylo Ren, Luke Skywalker és Rey is.

A multiban maximum negyvenen játszhatnak (ez még mindig nem 64), és itt mélyre ható, osztályokra bontott, jutalmazó fejlődési rendszerrel támadó többjátékos lehetőséget ígér az Electronic Arts a hősök és fegyverek testreszabásán túl. Lesznek tauntaun-lovaglás, illetve űrcsaták is, ahogy azt sejtettük. Helyszínek? Takodana, Starkiller Base, Yavin, Mos Eisley, Endor, Hoth, csak néhányat említve.

Aki a játék alapkiadását előrendeli, Kylo Rent és Rey-t Az utolsó Jedi stílusú köntösbe öltöztetheti (továbbá epic képességmódosítót is kap ez a két karakter – ezt még nem tisztázták, mit is takar), de a Millenium Falcont is tuningolhatja. Aki az Elite Trooper Deluxe változatra ad ki pár tízezrest, az összes Troopert felfejlesztett változatban kapja kézhez, megkapja az A280-CFE fegyvert, illetve jobb célzókát és egy epic képességmódosítót kap. Egy picit olyan érzésünk van, mintha egy kicsit az Overwatch felé menne a DICE, a Criterion és a Motive, a három fejlesztő…

Aki előfizet az EA / Origin Accessre, már november kilencedikétől kipróbálhatja, aki az Elite Trooper Deluxe kiadást előrendeli, tizennegyedikétől játszhat, míg mindenki más november tizenhetedikén veheti meg a Star Wars Battlefront II-t PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n. További részletek (és feltehetőleg első játékmenet-buli sztárocskákkal, mint tavaly a Battlefield 1-gyel) az EA Playen, szóval júniusig ki kell húzni a rajongóknak.

Nos, még valami: nem, lesz, Season Pass!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu