NieR: Automata: váratlan bossfightokkal erősít a DLC! [VIDEO]

Nos, velük nem valószínű, hogy sokan várnának küzdelmeket…

A PlatinumGames játéka, a NieR: Automata sikeresnek tekinthető a már legalább egy milliós eladási adatával PlayStation 4-en és PC-n. Yoko Taro játéka eddig nem tűnt úgy, hogy DLC-vel erősíteni fog, de megcáfoltak bennünket, ugyanis a 3C3C1D119440927 névre hallgató plusz tartalom úton van már a két platform felé.

Ebben három kolosszeumban kell győzedelmeskedünk (mégpedig tárgyak használata nélkül!), de lesznek mellékküldetések is. A teljesítésük során ilyen bónuszok üthetik markunkat:

– a japán NieR: Replicantból kosztümök 2B-nek, 9S-nek és A2-nek

– több dal a soundtrackhez

– új felszerelés és kozmetikai tárgy, ami például 2B és A2 hajszínét megváltoztathatja (ez nem vicc!)

– maszkok, amik felvételükkor egyedi hatással lehetnek ránk

– speciális töltények, amik az ellenfelek lövéseit megváltoztathatják

Na de a bossfightok, azok úgy en bloc felrúgják a negyedik falat, ugyanis a Square Enix vezérigazgatójával, Yosuke Matsudával, illetve a PlatinumGames elnökével, Kenichi Satóval kell megküzdenünk. Haláli! Mivel nem sok köze van a DLC-nek a történethez, teljesen opcionális a nyugati megjelenési dátummal még nem rendelkező 3C3C1D119440927 (Japánban május 2-a, ~4500 forintért). Ebből tanulhatnának a többiek…

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu