Ghost Recon: Wildlands: ezt kapjuk az első DLC-vel [VIDEO]

A Season Pass-szal rendelkezőknek már el is érhető a Narco Road DLC.

Akiknek pedig nincsen az a birtokában, marad pár nap várakozás, de legalábbis addig megtudhatja, hogy a Narco Road mit is kínál a főleg barátokkal jól eső új Ghost Reconba: ebben a kiegészítőben a bandákba (szám szerint háromba) kell bekerülnünk, hogy aztán belülről bomlasszuk fel őket tizenöt kampányküldetés során – először El Invisible három alattvalóját kell kifektetnünk, hogy aztán a nagy, csúnya, rossz, gonosz láthatatlan urat is a föld alá tegyük. Addig persze a Kamikaze, a Jinetes Loco, és a Death Rider bandában helyt kell állnunk.

Jött négy új mellékküldetés is, miközben szemmel láthatólag a motorokra és az izomautókra került a hangsúly, de azért van pár monster truck és repülőgép is.

Április huszonötödikétől mindenkinek elérhető lesz a Narco Road, de akinek nincs szezonbérlet, annak bizony fizetnie kell. A PVP még mindig sehol…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)