Marvel Heroes Omega zárt béta PlayStation 4 indulási dátum!

Lépéselőnyben van a Sony konzolja.

Alig két hete, hogy az új Marvel Heroes játék bejelentésre került, de már tudjuk róla, hogy április huszonegyedikén elindul a zárt béta a PlayStation 4-en. Az Xbox One változatnak jelenleg még nincsen időpontja.

A terv az, hogy először a zárt béta induljon el, hogy aztán egy korai hozzáféréses, early access vétellel szerezzenek több játékost, amit megfejelnek később egy nyílt bétával is a megjelenés előtt. Ez gyakori a free-to-play játékok esetében, mint ahogy az is, hogy több Founder’s Packot is már megerősítettek a fejlesztők.

Avengers Founder’s Pack

Deadpool Founder’s Pack

Guardians of the Galaxy Founder’s Pack

Spider-Man Founder’s Pack

War Machine Founder’s Pack

X-Men Founder’s Pack

Ezeket holnaptól meg is vehetjük a PlayStation Store-on és a játék weboldalán, de jelenleg egyiknek sincsen még linkje. A PlayStation Plus előfizetőknek a játékbeli fizetőeszköz (a G) vétele során kedvezmény jár, pár hőst korlátozott ideig exkluzívan kipróbálhatják, illetve Daredevil Man Without Fear kosztümjét is megkapják.

A zárt béta után eredményeink törlésre kerülnek, de a feltehetőleg a nyáron érkező nyílt béta során a megvásárolt G-ket visszakapjuk majd.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)