Most már biztos: a Call of Duty a II. világháborúba megy vissza! Még több szivárgás!

Az Activision és a Sledgehammer megerősítette az eddigi pletykákat.

Korábban már írtunk egy bizonyos Call of Duty: WWII szivárgásról – akkor már gyanítottuk, hogy az idén a Sledgehammer (Advanced Warfare) egy év lemaradással is, de követi az Electronic Arts/DICE párost vissza a múltba, ám az első helyett a második világháborúba lőné vissza a kiadó által korábban már „vissza a gyökerekhez” jelzővel titulált játékot.

A Call of Duty weboldalán megerősítették egy visszaszámlálóval, hogy magyar idő szerint április huszonhatodikán, este hét órakor leleplezik a WWII-t. Tavaly az Infinite Warfare a közönségnek nem nagyon tetszett (rövid időn belül az egyik legjobban leértékelt videó lett YouTube-on), szóval most rezeg a léc a franchise alatt.

A képből ítélve ez tipikus „fú amerikaiak legyőzik a nácikat” történet lesz, de hátha sikerül megcáfolni minket, bár az, hogy „történelmileg hiteles” játékot akar a Sledgehammer összehozni, nem valami jó jel.

Ja, és van itt egy újabb masszív szivárgás (NeoGAF fórum): e szerint a játék november harmadikán, pénteken érkezne a PS4/X1/PC hármasra, és aki előrendel, egy privát bétatesztben is részt vehet, és ami még külön említésre méltó, az egy önálló, kooperatív sztori mód. Hmm… érdekes elképzelések.

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu