Menu

Most már biztos: a Call of Duty a II. világháborúba megy vissza! Még több szivárgás!

Az Activision és a Sledgehammer megerősítette az eddigi pletykákat.

Korábban már írtunk egy bizonyos Call of Duty: WWII szivárgásról – akkor már gyanítottuk, hogy az idén a Sledgehammer (Advanced Warfare) egy év lemaradással is, de követi az Electronic Arts/DICE párost vissza a múltba, ám az első helyett a második világháborúba lőné vissza a kiadó által korábban már „vissza a gyökerekhez” jelzővel titulált játékot.

A Call of Duty weboldalán megerősítették egy visszaszámlálóval, hogy magyar idő szerint április huszonhatodikán, este hét órakor leleplezik a WWII-t. Tavaly az Infinite Warfare a közönségnek nem nagyon tetszett (rövid időn belül az egyik legjobban leértékelt videó lett YouTube-on), szóval most rezeg a léc a franchise alatt.

A képből ítélve ez tipikus „fú amerikaiak legyőzik a nácikat” történet lesz, de hátha sikerül megcáfolni minket, bár az, hogy „történelmileg hiteles” játékot akar a Sledgehammer összehozni, nem valami jó jel.

Ja, és van itt egy újabb masszív szivárgás (NeoGAF fórum): e szerint a játék november harmadikán, pénteken érkezne a PS4/X1/PC hármasra, és aki előrendel, egy privát bétatesztben is részt vehet, és ami még külön említésre méltó, az egy önálló, kooperatív sztori mód. Hmm… érdekes elképzelések.

3223890 unnamed 2

leak cod 2017 called call duty wwii details inside22

call of duty ww2 image 2

call of duty ww2 image 1

call of duty ww2 image 3

 

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu