Pénz állt a Just Cause fejlesztőinek házához

Az Avalanche Software-t megtámogatták anyagilag.

A Nordisk Film nem kevesebb mint tíz millió dollárt adott az Avalanche-nek, cserébe egy kisebb tulajdonrészért a cégben. Az Avalanche-ot a Just Cause-széria mellett a 2015-ös Mad Max miatt is ismerhetjük, és most ezzel a szép summával lehetőségük lesz újabb játékokat fejleszteni, illetve kiadni is őket. (A Just Cause a Square Enix, míg a Mad Max a Warner kiadásában került a boltokba.) Mivel a birtokukban van egy saját fejlesztésű, nyílt világra kihegyezett engine, az Apex is, ezzel nem kell költekezniük majd az avalanche-osoknak.

A Nordisk Film a dán Egmont tulajdonában levő filmes cég, ami létrehozott egy, a skandináv játékstúdiók fejlesztését elősegítő részleget, és mivel az Nordisk Film is onnan, északról származik, így érthető a támogatás.

Reméljük, hogy jól kihasználják a házhoz állt pénzt.

(Forrás: WCCFTech)

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)