Call of Duty: WWII: az első videó és újabb részletek [VIDEO]

A Sledgehammer játéka, amiről már két és fél éve elhatározták, hogy nem lesz futurisztikus, bemutatásra került normálisan is.

A franchise visszatér a gyökerekhez, ugyanis idén a Call of Duty a második világháborúba tart, azon belül is Európába. A kooperatív játékmód náci zombi témájú (kreativitás a csúcson) lesz, így ebben azért nem sikerült olyan kreatívnak lenni, mint ahogy a helyszínekben sem: normandiai partraszállás, Párizs, majd Németország. Szóval lehetne más helyszínekkel is próbálkozni…, Operation Panzerfaust! -, mint a már „bejáratottak”… de legalább Ronald Red Daniels története emberibb lesz: viszlát a regenerálódó HP-nek a kampányban!

A multiban a Divisionsszel karakter/osztálylétrehozásra, a Warral egy új, narratívára építő, asszimetrikus játékmódra, a Headquarterssel pedig egy közösségépítő opcióra számíthatunk, és ilyesmit először láthatunk egy Call of Duty játékban. A multiról az E3-on, a különálló sztorival rendelkező náci zombi módról pedig később tudhatunk meg új részleteket.

A játék három változatban érkezik, mindhárom előrendelése bétatesztet eredményez, először PlayStation 4-en, aztán az Xbox One/PC pároson. Az alapjáték fizikai és digitális változatban is 60 dollár/euró/18 ezer forint. A Digital Deluxe Edition a Season Passzal együtt adja a WWII-t 100 dollár/euró/30 ezer forintért. A Pro Edition ugyanez, csak lemezes formában, egy Steelbookkal – még az ára is megegyezik. A Digital Deluxe/Pro változatnál több extrát is kapunk majd, de még nem közölték, hogy mit.

Megjelenés november harmadikán PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu