Egy konzolgyártó idén kihagyja az E3-at [VIDEO]

A 2017-es E3-on sem lesz teljes a lista – valaki nem megy ki Los Angelesbe.

Valahogy ez várható volt, de továbbra is érthetetlen döntés: a Nintendo a Switch-csel mostanában megint kezdi megvetni a lábát akár a third-party fejlesztőknél is, de ettől függetlenül a japán cég nem fog kinn lenni az E3-on, hanem megint csak egy Nintendo Directtel fogják bemutatni, hogy mikre várhatunk a Switchen és a 3DS-en. Pedig ki tudja, lehet, hogy lenne potenciál egy élő prezentációban, Reggie Fils Aime-mel, az amerikai Nintendo elnökkel az élen…

Emellé azért bedobtak egy új hardvert a piacra: bejelentették a New Nintendo 2DS XL-t, ami az eredeti 2DS-hez képest most már összecsukható, hasonlóan a nagytesó 3DS-hez. Ez a kis handheld július huszonnyolcadikán jelenik meg Amerikában 150 dollárért, így errefelé kb. 50 ezer forintba fog kerülni a 3D-t nem tudó, de a New 3DS XL-lel azonos kijelzőmérettel érkező, ráncfelvarrott 2DS.

…nem lett volna tényleg jobb ötlet az E3-on bemutatni?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu