Capcom: egy „nagyobb játék” várható – mit tippelsz, mi lehet?

Be nem jelentett játékkal készül a japán cég… vajon mi lesz ez?

A Capcom és az eladásokban feltámasztott lécei nem nagyon illenek össze, ugyanis konkrétan egyik nagyobb címük sem volt képes megugrani azokat (jó, néhányan, mint pl. a Resident Evil 7, közel voltak hozzá…), úgyhogy ezt megismételni nem biztos, hogy értelmes döntés lenne.

Három nagyobb címet tüntettek fel, amiből egy már a polcunkon figyel, egyről meg tudjuk, hogy mikor jön, ám a lista végén van egy „Nagy cím”, aminek még platformokat sem adott meg a Capcom. A Resident Evil 7-nek megmaradt a 2 milliós szint, az rendben van. A Marvel vs. Capcom: Infinite-nek a 2 milliós elvárás talán teljesíthető lesz, ám az a harmadik, névtelen, eladási elvárást nem közlő projekt a furcsaság, de feltehetőleg valamelyik franchise-uk új tagjaként készül, sőt, 2018 március végéig meg is fog jelenni!

Tippelünk egyet a végére: Devil May Cry 5?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)