Arthur király ősei

MOZI HÍREK – Arthur király más lett, mint amilyennek szánták. Legalább is a címszereplőt alakító Charlie Hunnam szerint. Ő úgy emlékszik, hogy eleinte sokkal komolyabb, ünnepélyesebb filmnek tervezték alkotói az Arthur király – A kard legendájá-t (King Arthur: The Legend of the Sword, hazai bemutató: május 18.). Élükön persze Guy Ritchie rendezővel.

– Guy úgy tervezte, hogy vált az eddigi stílusához képest, és csinál egy klasszikus, kosztümös filmet – mesélte a színész az Entertainment Weekly újságírójának. – De valahogy nem tudott uralkodni magán. A végeredmény mégis laza, gyors, meghökkentően ötletesre vágott, vagány film lett. Arthur király meg a bandája, mármint az udvartartása olyanok, mint maga Guy, és mint a legtöbb filmje főszereplője. Szóval, igazából minden színész egy-egy kis Guy Ritchie utánzóművész volt.

Arra a kérdésre, hogy akkor végül is, milyen lett a film, így felelt:

– Amikor a haverjaim kérdik, nekik is mindig ezt mondom mostanában: ez a film A Gyűrűk Ura és A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső keveréke. Ilyen keverék nincs, mondják erre ők. Amire én: tudom. Ezért kellett hozzá Guy Ritchie

IC Press

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.