Itt az első Code Vein trailer! [VIDEO]

A Bandai Namco nem vacakolt sokat, már május elején behozta az első Code Vein trailert.

Az akció-RPG-ből láthatjuk, hogy milyen hentelésre és harcolásra számíthatunk a Code Veinben, de az is bemutatásra kerül, hogy egy választott partnerünk miként működhet közre a játékmenet során. A fegyvereken túl „kiválasztottunk” újabb adag stratégiát pakol a játékba.

A „nem is olyan messzi jövőben” egy rejtélyes katasztrófa a fejére állította a világot, így emiatt is érthető, hogy miért is ilyen… poszt-apokaliptikus egy kicsit a Code Vein világa, ami sem realisztikus, sem anime stílusú nem kíván lenni. Az egészséges középpontot sikerült eltalálnia a God Eater fejlesztőinek!

A Code Vein megjelenési dátuma valamikor 2018-ban lesz esedékes „fő asztali konzolokra”. Ember legyen a talpán, aki ezt kibogozza. (Vagy nem.)

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu