Pr(a)ey (for the Gods): érdekes eltiltás a Bethesdától… [VIDEO]

Néha átesik a ló másik oldalára a cég.

Nem vicc, a Bethesda ugyanis egy mindössze HÁROM (!) főből álló csapatot keresett fel, hogy ne használják még véletlenül sem a játékuk nevében a Prey nevet. Emiatt is a játékuk egy betűt módosítva Praey For The Gods lett, mivel nem akarták a Kickstarteren megszerzett fejlesztési büdzsét a bíróságon elhasználni, mert sejtették, hogy ott tuti padlóra kerülnének, és ezzel együtt a játéknak is befellegzett volna. Ráadásul korábban már tervezték, hogy AE legyen az E betűből. De nem is „lopta el” a Bethesdától a játék nevét a No Matter Studios kicsi csapata… A „prey” (áldozat, zsákmány angolul) egy külön szó, amelyre igencsak furcsa mentalitás ilyen szinten előjogokat formálni. A „pray” pedig ima – valószínűleg ezzel a két szóval játszik a csapat, innen a furcsa írásmód.

A végére pedig egy videó az Arkane Prey-éből, ugyanis a május ötödikei PlayStation 4/Xbox One/PC megjelenés előtt megérkezett a launch trailer is. Ja, az első napi patch is lazán 1,3 gigás lesz, amik audiovizuálisan, és játékmenetben is javítani fogják a játékot. Most már néhány ellenfél nem lőhet át a falon…

És hogy szimpátiánkat is kifejezzük az „agresszált” (most már) Praey for the Gods fejlesztői iránt, íme egy gameplay video az ő játékukból is.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu