Kiderült az egyiptomi Assassin’s Creed végleges címe?

Az egyiptomi Assassin’s Creedről újabb pletykák röppentek fel.

A Redditen bukkant fel Sirusavath posztjában pár érdekesség. Ő azt állítja, hogy látott egy előrendelői kártyát egy nagyobb amerikai üzlethálózattól, és azon ezt a nevet látta: Assassin’s Creed: Origins – tehát nem biztos, hogy Empire lesz az elvileg idén ősszel érkező játéknak a neve. Szerinte az egyiptomi helyszen biztos, ugyanis a háttérben egy piramist vélt felfedezni, és az új Assassin pajzssal, íjjal, és egy sólyommal a vállán egy város felé sétál a képen.

A karakter pedig hasonlít arra az Assassinre, akit a kiszivárgott képen láttunk (és amiről a Ubisoft azt állítja, hogy kamu). Elvileg lesz Gold Edition is, így a Steelbook, alapjáték, Season Pass hármas ezúttal sem marad el, bár Sirusavath az árról nem tud semmit, de ezek a kártyák 30-a környékén kerülhetnek kiszállításra. E3-as, vagy június elején esedékes bejelentés?

Az már csak hab a tortán, hogy egy bizonyos Far Cry 5-öt is látott felfedezni egy rendelési listán. Hm. Maradjunk a kételkedésnél.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)