Rogue Trooper Redux: de ki ez a kék figura? [VIDEO]

Modell-ráncfelvarrás! (Modern ráncfelvarrás?)

A Rebellion a Rogue Troopert elővette a PS2/X/PC hármasról, hogy egy komolyabb baltával nekiesek és aztán szép lesz megközelítéssel visszatérjen a PS4/X1/Switch/PC négyesre. Ennek bizonyítéka a lenti videó, amiben Rogue Trooper, a főhős kerül bemutatásra. Ez a videó ajánlott azoknak, akik a 2000 AD képregényekben nem jártasak, és/vagy nem ismerik az eredeti játékot. Gyorstalpalónak megfelel! (Amúgy a különbség hajmeresztően nagy az eredetihez képest!)

A játékot az E3 során be fogja mutatni a Rebellion, ami érthető is, hiszen a PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch és a PC is elvileg idén kapná meg a „reduxosított rugótrúpert”. 11 év eltelt már az eredeti megjelenése óta, úgyhogy ebben az esetben legalább érthető is a felújítás – nem láthattuk viszont a PS3/X360 generáción sem…

A retró cikkünk itt olvasható a játékról.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu