Csúszik a Bioware rejtélyes új IP-je!

Nagy bajban lehet a Bioware…

Az Electronic Arts a legutóbbi befektetői megbeszélésén közölte, hogy a Bioware új, rejtélyes IP-jét áttolták a 2019-es üzleti évre. Ez mit is jelent? Nos, leghamarabb 2018 áprilisában jöhet, legkésőbb 2019 márciusában, azaz akár EGY TELJES ÉVET is késhet a projekt! Eddig az volt a helyzet, hogy legkésőbb 2018 márciusában érkezhet a titokzatos játék… és persze indoklást nem adtak!

Persze jött egyből a hadakozás: azt mondja a kiadó, hogy nem a Mass Effect Andromeda kezdeti bukkanói miatt halasztották el a megjelenést, csak „egy kreatív folyamat” zajlik a kiadón belül, ami alatt azt érti Andrew Wilson, az EA vezérigazgatója, hogy olyat akarnak csinálni a Bioware játékában, amit eddig mások nem tettek meg.

Hisszük, ha látjuk. Talán bemutatják az EA Playen a projektet.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)