Nyílt bétába lép a Quake Champions, elmondjuk, mikor! [VIDEO]

A Bethesda és az id Software/Saber több embernek is megnyitja a kaput.

A Quake Championst bárki játszhatja nem is olyan sokára, ha itt regisztrál, ugyanis a nyílt béta (pontosabban technikai teszt), ami május tizenkettedike és huszonegyedike között kerül megrendezésre, és ez alatt az idő alatt a szerverek nem kerülnek majd leállításra sem. Újításként egy új játékmód, a Sacrifice is belép ekkor: 4v4 felállásban a csapatoknak együtt kell majd működnie a siker érdekében. Még egy kis technikai részlet: a titoktartási szerződés május 12-én véget ér, így akkortól már nyilvánosan engedélyezett lesz a Quake Championsről beszélni és belőle videót rögzíteni.

A végére egy bemutató az első Quake főszereplőjéről, Rangerről, aki a PC-exkluzívnak ígérkező Championsben is feltűnik. Passzív skill: Son of a Gun, aktív skill: Dire Orb. Egy szóval: KLASSZIKUS!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)