Annyi a Hitman játékoknak?!

Nocsak, egy franchise-nak be is fellegzett ezzel a váratlan döntéssel.

A japán kiadó egy sürgős közleményben tudatta mindenkivel, hogy miután jó 12 milliárd forintnyi veszteséget könyvelt el, úgy döntött, hogy kilép az IO Interactive-tól, akiknek a Hitman szériát köszönhetjük. Vagy köszönhettük? Az epizodikusra bontott Hitman reboot első évadjának vége egy tipikus cliffhanger volt, de így eléggé kérdéses, hogy a dán fejlesztők folytathatják-e a 47-es ügynök tevékenykedését!

Az Eurogamer szerint ha a japán cég nem talál új vevőt, a fejlesztők is utcára kerülnek, és ha az bekövetkezik, egy újabb neves fejlesztőcsapat tűnik el az idő forgatagában. Az IO csak annyit írt Twitteren, hogy „Most elég sok minden történik, és egy későbbi időpontban többet is mondhatunk, de most visszamegyünk játékokat fejleszteni.”

Szomorú a szituáció, de talán megmenekül az IO.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu