Sürgetősre vette a Nintendo a Switch játékainak fejlesztését?

Hűbelebalázs módba kapcsolhatott a nagy N…

Az Asia Nikkei riportja arra világít rá, hogy a Nintendo egy, nevén nem nevezett fejlesztőt megsürgetett (!), így biztosítva a Nintendo Switch nagyobb címeinek gyakori megjelenéseit. Nem tudni, hogy kik lehetnek ők, de valószínűleg egy japán, külsős fejlesztőcsapatról van szó, és találgatni nem mernénk.

Megismétlődhet a Wii U szituációja: a belsős címek folyamatosan érkeznek (és eddig nagy sikert aratnak, bár a Mario Kart 8 Deluxe online-ja nem a legjobb…), miközben a third-party játékok nehezen követik őket. Márpedig ez nem biztos, hogy jó ötlet: ha hanyag módon összecsapják azokat a játékokat, lehet, hogy a Switch port (ha multiplat címekről van szó) balul sül így el, ami pedig a Nintendora is rossz fényt vethet.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)