WipEout Omega Collection: tömör gyönyör ez a doboz

Kár, hogy errefelé ilyesmit biztosan nem fogunk látni.

Miért is mondjuk ezt? Nos, valljuk be, az ilyen előrendelői, limitált akciókban Magyarország a legtöbbször kimarad, így többnyire az Egyesült Államokban vagy Nyugat-Európában láthatjuk őket, és valószínűleg ez lesz a helyzet a WipEout Omega Collection előrendelői dobozával.

Az Eurogamer számolt be erről a dobozról, amiről tisztán átsüt az a két évtizedes hagyomány, azok a jó öreg, vastag (és mocskosul könnyen eltörő) PlayStationös tokok. Na, ezt a dobozt mi is örömmel a polcra raknánk, és mintha olyan kinézete lenne, mint az első észak-amerikai nagy dobozoknak, mint amilyet eredetileg például a Resident Evil is kapott 1996-ban.

Íme a kép, a játékkollekció (2048, Fury, HD) pedig június elején érkezik PlayStation 4-re. Sima PS4-en 1080p, PlayStation 4 Pro-n 4K, mindkét változaton 60 képkocka másodpercenként.

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu