Nyugatra is jön a Dynasty Warriors 9

Az Omega Force játékát a Koei Tecmo nem hagyja csak Japánban.

Egy az ezer ellen – így jellemzi a sajtóközlemény a Dynasty Warriors játékmenetét, és ezzel nem is ellenkezünk, mivel tényleg ez a helyzet. A Kínában játszódó játékban LEGALÁBB (!!!) nyolcanhárom játszható karakter lesz, ugyanis megerősítésre került: a Dynasty Warriors 8: Empiresből mindenki átruccan a kilencesbe, úgyhogy lesz választék rendesen…

A nagy nyílt terepen (ami időszakában a Han dinasztia zuhanásának időpontjára tehető) lesznek általános és „kritikus” küldetések is, miközben észrevétlenül a történelem egy-két fontosabb csatáit is átéljük. Sajnos még nem tudni, hogy milyen platformokra érkezik (a PS4 már tuti köztük van), de az elkövetkező hónapok során ezt, illetve pár új fícsőrt és a narratívával kapcsolatban pár részletet a következő hónapok során megtudunk.

Addig is egy pár kép errefelé.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)