Total War: Warhammer II: akcióban a gyíkemberek! [VIDEO]

Nem, nem ARRÓL a gyíkemberről beszélünk…

A SEGA és a Creative Assembly egy új, a játék enginejével készített, filmszerű videóval jelentkezett, amiben a Lizardmen, azaz a gyíkemberek kerülnek bemutatásra jó két és fél percben. Ebben az elfeket iktatják ki bőszen (és ez nem túlzás), néha egymást lovagolva (na nem úgy…), néha a levegőből támadva, és van ott egy nagyobb, békaszerű változat is. Azt mondtuk már, hogy a négy játszható fajből még nem láttuk az utolsót (ami elvileg a Skaven lesz) működésben? A gyíkok a harmadik helyre futottak be.

A Creative Assembly elvileg még az idei évben befejezi a PC-re készülő játékot, hogy a PC-s stratégák egy új kalandba ugorjanak. Ja, és össze lehet kötni az első résszel a másodikat egy jó nagy terület megnyitásáért. Szép kis árukapcsolás, haha…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu