The Surge: launch trailer, első boss, rengeteg 4K-s kép [VIDEO]

A Deck 13 játéka a célegyenesre kanyarodott.

A The Surge, amit a Lords of the Fallen fejlesztői hoztak össze, a keddi napon már meg is fog jelenni, úgyhogy az obligát teszt előtt utolsó alkalommal kerül a hírek közé. Két videó toppant be – egyrészt a játék launch trailere tekinthető meg, másrészt pedig az első bossfightot lehet szemügyre vételezni, utóbbi természetesen spoileres, úgyhogy csak saját felelősségre érdemes ráklikkelni.

Van még ezeken túl egy pár 4K felbontású kép is, ami itt érhető el, és igen, ezek közül származik az a bizonyos hírkép is.

A futurisztikus Dark Souls a végtagokra építő harccal – olvashatnánk röviden a jellemzését a The Surge-nek valahogy így is. A játék PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re érkezik. (Vagy egyeseknek már érkezett.)

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu