Egy ropi apja

MOZI HÍREK – Tom Everett Scott-ra mindenki emlékszik. És mindenki ugyanazért: ő volt a jóképű, nagyon szerethető dobos Tom Hanks Nyomul a banda (That Thing You Do) című, azóta klasszikussá vált filmjében. Állítólag Hanks nem akarta bevenni a filmbe, mert úgy érezte, a fiatal színész túlságosan hasonlít rá, csak felesége beszélte rá. A film számtalan sikere közül mégis az egyik, hogy elindította Tom Everett Scott-ot a pályáján.

Aki most apukát játszik. És az egyik fia jóképű, szemtelen kamasz srác, akinek mindennél fontosabb, hogy dobos a metál bandájában: mindez az Egy ropi naplója – A nagy kriuccanás (Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul, hazai bemutató: június 1.) című családi vígjátékban.

– Elég rég vagyok a pályán, de bármit csinálok, mindenki a Nyomul a bandá-t emlegeti először, amikor beszélgetni kezdünk – vallotta be újságíróknak a színész. – Amikor a Kaliforiai álom első próbájára mentem, Ryan Gosling és Emma Stone is ezzel kezdet a beszélgetést, sőt, még a rendező, Damien Chazelle is rögtön a dolgának érezte, hogy a saját dobos fiatal koráról meséljen. Úgy éreztem, ideje átadnom a stafétabotot. Egy családi filmben a vicces apukának lenni már egyértelmű szerepkör-váltás, még akkor is, ha mellettem a szuperdögös Alicia Silverstone az anyuka. A lényeg a gyerekeken van. És jó érzés volt, hogy azért az egyikük megőrül a dobverőkért…

FORRÁS: IC Press

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu