Mégsem készül a Thief 5?

A filmet készítő cég és a fejlesztő mintha nem lenne egy hullámhosszon.

Legutóbb arról írtunk, hogy a Thiefnek készül egy filmadaptációja, és a gyártó cég elhintette, hogy egy játék is készül emellett. Na, erre reagált az Eidos Montreal főnöke, David Anfossi az alábbi kommenttel: „Úgy tűnik, hogy a Thief 5-öt fejlesztjük! Szóval van már egy címünk… csak egy csapat és büdzsé kell hozzá… Felejtős!” – hozzátett még egy kamu Thief 5-ös képet is, csak a poén kedvéért.

No, a Straight Up Films térfelén van a labda, mert bár lehet, hogy készül egy film Garrettel a főszerepben, az Eidos Montreal most az Avengers játékon dolgozik hivatalosan (és feltehetőleg az új Tomb Raideren a kulisszák mögött, miután a reboot fejlesztői, a Crystal Dynamics szintén a Square Enix-Disney/Marvel együttműködés miatt hasonló játékba vágott), nem valószínű, hogy ők egyszerre több fát tudnának tűzbe tartani.

…pedig egy új Thief jó lenne.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)