Battlestar Galactica: Deadlock: lázadnak a Cylonok! [VIDEO]

Csillagközi romboló – mond valamit?

No, ebből készül egy játékadaptáció PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, amit a Black Lab Games és a Slitherine fejleszt, a címe pedig Battlestar Galactica: Deadlock. A meglepő az, hogy a stratégiajátékot rövid időn belül ki is adják, így sokat már nem is kell várni arra, hogy a Daidalosról a tizenkét kolóniát megvédhessük az első cylon-háború során (aki vágja a sorozatot, tudja, miről van szó, aki nem, nos… elnézésüket kérjük). Naná, hogy három dimenziós lesz, és multiplayerre is számíthatunk 1v1 felállásban (remélhetőleg lesz valami spectator mód is, hogy nézhessék a többiek a csatákat).

A bejelentéshez egy videó is érkezett – a játék valamikor a nyár folyamán fog megjelenni. Az úgy szép: akkor ezt a játékot már jó ideje fejleszthetik, ha így jelentették be.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)