Ubisoft: Lesz új Far Cry és The Crew 2 is! (És még több Assassin’s Creed: Origins!)

A Ubisoft elkezdte teaselni az E3-as előadását.

…csakhogy ezt egy kicsit hülyén szeretné kivitelezni a francia cég. Talán értelmesebb lett volna, ha nem lövik le durván egy hónappal az E3-as előadásuk előtt, hogy lesz Far Cry 5 és The Crew 2. Jó, az előzőről már hallottunk egyet s mást (például azt, hogy élőszereplős trailert forgathattak hozzá az Egyesült Államokban), de az autós játékról eddig még csak nem is sejtettük, hogy folytatást kapna.

A Ubisoft a Twitteren teaselte ezt a két játékot, de az Assassin’s Creed: Originset is (igaz, ezt név nélkül) már meglebegtette előttünk – ez nem meglepő, tegnap ugyanis egy tonna „szivárgásról” volt szerencsénk beszámolni.

Ez a három cím 2018 márciusáig meg fog jelenni, és ezek után már csak az a kérdésünk van, hogy mi a helyzet a South Park játékkal, ami most már fél éves csúszásban van?

Ja, a pletykák szerint május 19-én leplezik majd le az Assassin’s Creed: Originst, amiből még több szivárgás érkezett. Mégis lesznek tornyok, Charlotte a modern kori Assassin, a riftek 1799-be (Napóleon támadása) és kr.e. 30-ba (Kleopátra meggyilkolása) is vezetnek, a játék pedig többnyire a II. század elejére tehető. Görögország kivágásra került, a hajót főleg a Níluson használhatjuk, és azon nyilakkal harcolhatunk.

Ideje lenne már tényleg bejelenteni… ja igen, a megjelenés október 31-én lenne esedékes. Hoppá…?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)