Middle-Earth: Shadow of War: urald a nyílt világot! [VIDEO]

Ezúttal a Monolith a játék nyílt világát mutatja be nekünk.

Most már Mordoron túl is nyújtózkodtak a fejlesztők, mivel a takarójuk megengedte ezt – Nurn szigetét, Cirith Ungolt, Gorgorothot is uralhatjuk többek között a játékban, ami sosem lesz ugyanaz többszöri végigjátszás során, ugyanis a Nemesis-rendszer pontosan ezt hivatott kivitelezni a februárban bejelentett Shadow of Warban. Ha ezt Tolkien láthatná, biztosan örülne a Monolith fejlesztésének…

A Middle-Earth: Shadow of War, ami a Hobbit és a Gyűrűk ura közé tehető történetileg, folytatni fogja a 2014-es Shadow of Mordor eseményeit, és augusztus huszonötödikén fog európai területeken megjelenni PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n. (A játék a PlayStation 4 Pro-t és a Project Scorpiot is támogatni fogja.)

Kár, hogy mindössze két perces a videó – hiába, az IGN First elkényeztetett minket…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu