Destiny 2: az első videók és screenshotok [VIDEO]

A Bungie és az Activision rendezvényén több dolgot is megtudtunk a már PC-re is készülő Destiny-folytatásról.

A Destiny 2 a PlayStation 4-en időzített exkluzív tartalommal lesz elérhető, a PC-s változatot a Blizzard Battle.net-ként ismert rendszerével lehet majd használni. (Ez érthető: elvégre az Activision Blizzardról beszélünk.)

A Guided Games segítségével az egyedül játszóknak lehetősége lesz társakat találni, hogy fegyvereket és pajzsot kapjanak így. Az előadáson (ami a második videó lenne a karaktertömkeleg alatt) a Countdown multiplayer játékmódot is kipróbálhatták a résztvevők, de egy háromfős kooperatív feladat is sorra került az Inverted Spire pályán.

A játék minden bizonnyal az ősz egyik slágere lesz, és mivel a PlayStation 4 és Xbox One párosa mellett bár nem valószínű, hogy szeptember nyolcadikán a PC-s kiadás is érkezik (ezt amúgy a Vicarious Visions készíti), esélyes, hogy az Activision Blizzardnak ennek ellenére is egy újabb kasszasiker megjelenése lesz, és látván a filmszerű trailert, érthető is a bizakodó megközelítésük. PlayStation 4 Pro-n 4K 30 FPS-re számíthatunk a processzor korlátai miatt.

További képek itt. Nyáron béta mindhárom platformon!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)