Készül a Life Is Strange 2! [VIDEO]

Hivatalos bejelentés a Dontnodtól – most már nincs pletykáknak helye.

Három milliónál is több fizető játékos (igen, ezt kiemelték a weboldalukon!): a Life is Strange átütő sikert aratott és 2015 őszén, egy napon érkezve a Tales from the Borderlands fináléjával, kemény döntés elé állította a már amúgy is sokkolt játékosokat. Most viszont lehet örülni: az első részt készítő csapat már nekiült a folytatásnak, és egy kis üröm az örömben az, hogy a játékot nem fogják az E3 során bemutatni, így ha egy kis szerencsénk van, akkor ESETLEG a Gamescomra kivihetnek majd valamit a fejlesztők.

Ha pedig nem, az is érthető: a Dontnod jelenleg a Vampyr nevű akció-RPG-n dolgozik, amit a Focus Home Interactive az év végéig ki szeretne adni. A jó munkához meg idő kell, jobb esetben pedig egy szikra és egy kis inspiráció – a Life is Strange 2 feltehetőleg a PlayStation 4/Xbox One/PC hármasra készül és állítólag új karakterek lesznek benne.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)