Megtudtuk, mikor rajtol a GWENT nyílt bétája!

Kártyázni jó. Olyannyira jó, hogy a The Witcher 3-ban látott GWENT különálló játékként is készül.

A CD Projekt RED bejelentette, hogy a GWENT: The Witcher Card Game nyílt bétája, ami PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n is elérhető lesz, május huszonnegyedikén veszi kezdetét. A nyílt béta változásokat is magával fog hozni.

Az eddigi kártyagyűjteményünk és eredményeink mind törlésre kerülnek, így a tabula rasa elve kerül bevetésre: tiszta lappal, egyenlő eséllyel kezd mindenki. Akik a zárt bétában részt vettek, több bónuszt is kaphatnak, mint például egy kártyakelyhet. Aki jelenleg is a zárt bétát játssza, huszonkettedikéig teheti ezt, ugyanis a szervereket a CD Projekt RED le fogja lőni, hogy behangolja őket a 24-ei nyílt béta rajtja előtt.

Kártyákat elő!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu