A Wargaming sem bírja a kritikát? [VIDEO]

Egy népszerű World of Tanks játékos kritikájára nem reagált a fejlesztő éppenséggel elfogadható módon.

SirFoch egy olyan videót töltött fel, amiben a Chrysler K Grand Finals prémium tankot kritizálta, mivel szerinte a 80 dolláros (ez úgy 24 ezer forint… egy tankért?!) járműnek nincs realisztikusan gyenge pontja, és ezért úgy véli, hogy így akar a Wargaming több pénzt kihúzni a játékosokból.

A Wargaming a népszerűbb játékosoknak korábbi hozzáférést biztosít új tartalmakhoz, de „egy adott mértékű illemet” elvár tőlük. Sipos Zoltán (Ph3lan… nocsak, magyar kötődés?) közösségi menedzser felkereste SirFochot Discordon, és elárulta neki, hogy kiveszik a programból, illetve törölnie kell a videót, vagy a Wargaming letörölteti. Erre SirFoch csinált egy újat (ez lenne a második a karakterhalmaz alatt), amiben elmagyarázta, hogy miért véli úgy: a World of Tanks pay-to-win játékká alakul át. (Az eredetit meg feltöltötték újra, mivel az internet nem felejt.)

Beszéljenek helyettünk a videók. (Forrás)

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu