Menu

Wonder Woman: a Gal Gadot főszereplésével készült film nagyon tetszik a nőjogi aktivistáknak

MOZI HÍREK – Az Injustice 2-ben is játszható szuperhősnő karakter, Wonder Woman  kalandjaiból készült különálló film (Wonder Woman, hazai bemutató: június 1.) látványos, elsöprő erejű, izgalmas – és persze csak mese: kizárólag a szárnyaló fantázia terméke.

De mert egy férfiak ellen a jó ügyért harcoló nő a főhőse, ráadásul egy nő rendezte, egyre többen érzik úgy, hogy a valódi világra is nagy hatása lehet. A női egyenjogúságért harcoló több szervezet is hisz benne, hogy a film sikere a nőjogi harc sikere is lehet. Ezért arra bíztat minden nőt, hogy már az első héten menjen moziba. A Hollywoodban befolyásos WiF (Woman in Film) szervezet is erre kérte pártolóit.

Még szerencse, hogy Gal Gadot ebből a szempontból is tökéletes Wonder Woman: a vásznon kívül egyszerű, természetes, és minden felszólítás nélkül fittyet hány az elvárasokra. Például sosem vesz magas sarkú cipőt, még akkor sem, ha például a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon egyenesen kötelezővé tették a vörös szőnyegen vonuló nők számára. A film sztárjai, Chris Pine, Robin Wright és Gadot már megkezdték a premierrel együtt járó világkörüli útjukat: és ő – ugyan mindig nagyon elegáns, és persze nagyon szép –, de mindenütt kényelmes lapos sarkúban jelenik meg: úgy tűnik, nem törődik bele, hogy a divat szabályai kötelezőek legyenek – és ezzel talán új divatot teremt.

Injustice 2 tesztünket

FORRÁS: IC Press

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu