Wonder Woman: a Gal Gadot főszereplésével készült film nagyon tetszik a nőjogi aktivistáknak

MOZI HÍREK – Az Injustice 2-ben is játszható szuperhősnő karakter, Wonder Woman  kalandjaiból készült különálló film (Wonder Woman, hazai bemutató: június 1.) látványos, elsöprő erejű, izgalmas – és persze csak mese: kizárólag a szárnyaló fantázia terméke.

De mert egy férfiak ellen a jó ügyért harcoló nő a főhőse, ráadásul egy nő rendezte, egyre többen érzik úgy, hogy a valódi világra is nagy hatása lehet. A női egyenjogúságért harcoló több szervezet is hisz benne, hogy a film sikere a nőjogi harc sikere is lehet. Ezért arra bíztat minden nőt, hogy már az első héten menjen moziba. A Hollywoodban befolyásos WiF (Woman in Film) szervezet is erre kérte pártolóit.

Még szerencse, hogy Gal Gadot ebből a szempontból is tökéletes Wonder Woman: a vásznon kívül egyszerű, természetes, és minden felszólítás nélkül fittyet hány az elvárasokra. Például sosem vesz magas sarkú cipőt, még akkor sem, ha például a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon egyenesen kötelezővé tették a vörös szőnyegen vonuló nők számára. A film sztárjai, Chris Pine, Robin Wright és Gadot már megkezdték a premierrel együtt járó világkörüli útjukat: és ő – ugyan mindig nagyon elegáns, és persze nagyon szép –, de mindenütt kényelmes lapos sarkúban jelenik meg: úgy tűnik, nem törődik bele, hogy a divat szabályai kötelezőek legyenek – és ezzel talán új divatot teremt.

Injustice 2 tesztünket

FORRÁS: IC Press

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu