Battlefield 1, felfegyverkezett hölgyekkel

A Battlefield 1 következő DLC-jének megjelenése után már nem csak férfiak fognak harcolni a terepen.

A DICE és az Electronic Arts a Twitteren bejelentette, hogy az orosz hadsereget behúzó In the Name of the Tsar (A cár nevében) DLC a négy új pályán, az orosz járműveken és fegyvereken túl a Scout osztályról is elhintette, hogy bizony női katona fogja majd ezt a szerepet betölteni.

A karakter a női hadseregre utal – 1917-ben az orosz ideiglenes kormány ezzel a lépéssel próbálta a hadi morált és a lehetőségeiket megtolni, és bár előtte is voltak már női katonák, ez volt az első alkalom, hogy kizárólag velük került megtöltésre egy egység. Több ezren harcoltak a németek ellen. (Mondjuk nem sokat értek el vele – a bolsevik forradalom után az oroszok, vagyis akkor már szovjetek kiléptek a harcból.)

Az In the Name of the Tsar DLC a nyár vége felé érkezik, első alkalommal pedig valószínűleg az EA Play során láthatjuk.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)